STIGLA NOVA PONUDA ZA NAPADAČA: Partizan nije mnogo razmišljao

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 00:42

STIGLA NOVA PONUDA ZA NAPADAČA: Partizan nije mnogo razmišljao

Prelazni rok u Turskoj se završava u ponoć.

FK Partizan je odbio ponudu Kodžaelija za Nemanju Nikolića i iskusni napadač ostaje u Humskoj. Prelazni rok u Turskoj završava se u ponoć i to znači da nema prostora za obrt kod ovog potencijalnog transfera.

Očigledno su u redovima crno-belih procenili da je bolje da zadrže najbolje igrače, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nego da ih prodaju. Ove sezone imaju bod prednosti i šansu da posle dugo vremena vrate titulu u svoje vitrine.

Prethodno je odbijena i prodaja Mautesa Saldanje, ali su se odrekli možda i najvrednijeg igrača Kristijana Belića, koji se svakako ni na jednom meču nije štedeo i brzo je postao je ljubimac navijača crno-belih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.