STIGLA I POTVRDA: Vraća se Aleks Renfro! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2020, 11:01

STIGLA I POTVRDA: Vraća se Aleks Renfro! (FOTO)

Ponovo u starom klubu.

Američki plejmejker Aleks Renfro se vraća u Španiju! Nekadašnji igrač Partizana potpisaće ugovor sa San Pablo Burgosom, ekipom za koju je već nastupao pre nego što je postao član crno-belih.

Prethodne sezone Renfro je igrao za Zenit iz Sankt Peterburga, a prosečno je beležio 6 poena po utakmici i 4,6 asistencija, što očigledno nije bilo dovoljno da bi ga ruski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klub zadržao u svojim redovima.

San Pablo Burgos is negotiating with Alex Renfroe to bring back to ACB the guard, a source told me and @Chemadelucas.

Renfroe spent the season with Zenit and averaged 6ppg and 4.6apg in EuroLeague

— Emiliano Carchia (@Carchia) May 30, 2020

Renfro ima 34 godine, a u svojoj karijeri je nastupao za 15 klubova, među kojima su najzvučnija Barselona, Partizan, Galatasaraj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nejt Volters više nije igrač Makabija

Izvor: B92, 31.Maj.2020

Američki plejmejker Nejt Volters napustio je Makabi...Klub iz Tel Aviva i bivši košarkaš Crvene zvezde sporazumno su raskinuli ugovor...Makabi se u saopštenju zahvalio Voltersu na vremenu provedenom u klubu i poželeo mu je sve najbolje u daljoj karijeri...Ove sezone odigrao je 15 utakmica u Evroligi...Prosečno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.