STIGAO JOŠ JEDAN BRAZILAC U HUMSKU: Partizanov cilj je da POMOGNE SALDANJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 16:21

STIGAO JOŠ JEDAN BRAZILAC U HUMSKU: Partizanov cilj je da POMOGNE SALDANJI

Svi se nadaju da će špic što pre opet na teren.
Stručnjak iz Brazila Lineker Metjus Taveira stigao je u Beograd da radi na oporavku Partizanovog napadača Mateusa Saldanje.
Brazilski lekar je objavio da je reč o povredi zadnje lože i da će pokušati da oporavi fudbalera crno-belih za manje od 30 dana.
A post shared by Lineker Matthews Taveira (@lmatthewsfisio)
Saldanja je već propustio tri meča ovog proleća u Superligi Srbije, a nije mogao da izdrži ni celu utakmicu kada se igrao "večiti derbi" 9. marta. Tad je posle postignutog gola u prvom poluvremenu već u 62. minutu morao napolje.
Od tada se nije vraćao u sastav.
Podsetimo, Saldanja je najbolji...
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VELIKI PEH ZA PARTIZAN: Bez Saldanje u najvažnijem delu sezone!

Izvor: HotSport.rs, 22.Mar.2024

Brazilac se još uvek nije oporavio. Fudbaler Partizana, Mateus Saldanja neće moći na teren još mesec dana pošto se muči sa povredom butine koju je zaradio na meču protiv IMT-a. On je povređen igrao i 172. večiti derbi protiv Crvene zvezde, ali je potom propustio utakmice protiv Napretka...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.