STIGAO JE: Jovanović je novi golman Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023, 13:16

STIGAO JE: Jovanović je novi golman Partizana

Došao je sa Kipra.

FK Partizan polako pravi tim za sledeću sezonu. Sada je i zvanično predstavljen novi golman - povremeni reprezentativac Srbije i doskorašnji član Apolona iz Limasola Aleksandar Jovanović.

On je zamišljen da bude prvi golman i Partizan će u narednom periodu težiti da proda Aleksandra Popovića i Nemanju Stevanovića, dok u slučaju Milana Lukača postoji mogućnost da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostane i, kao i do sada, bude podrška mlađim snagama kao treći čuvar mreže.

⚫⚪ Dobro došao! pic.twitter.com/nzK1q8mo7u

— FK Partizan (@FKPartizanBG) June 29, 2023

Jovanović je karijeru je počeo u mlađim selekcijama Radničkog iz Niša i Rada, gde je potpisao i prvi profesionalni ugovor, posle čega je branio na pozajmicama u Palilulcu i Paliću.

Zatim ge je kupio danski Arhus gde je takođe odlično branio i izborio se za poziv španske Ueske. Ipak, na Pirinejima je išlo nešto teže, pa se vratio u Arhus na pozajmicu. Potom je bio i u Deportivu iz La Korunje, da bi 2020. prihvatio ponudu Apolona iz Limasola, gde je bio do sada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.