STEFANOVIĆ: Naterali smo Partizan da se bori do kraja, ali se protiv tima iz Evrolige svaka greška kažnjava

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2023, 08:33

STEFANOVIĆ: Naterali smo Partizan da se bori do kraja, ali se protiv tima iz Evrolige svaka greška kažnjava

Mladi trener FMP-a zadovoljan

Trener FMP-a Nenad Stefanović bio je zadovoljan partijom svojih košarkaša u porazu protiv Partizana 97:91 u 28. kolu ABA lige.

- Naterali smo Partizan da odigra meč u kompletnom sastavu, borili smo se od prvog do poslednjeg minuta. Imali smo lošu realizaciju za tri poena, ali smo bili u igri. Imali smo i dva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otvorena šuta da uvedemo meč u neizvesnu završnicu, nismo ih pogodili- rekao je Stefanović.

Mladi trener je zatim pohvalio svoje igrače.

- Protiv ekipe iz Evrolige svaka greška se kažnjava, a mi smo imali 17 izgubljenih lopti. Imali smo mnogo promena u sastavu tima, ali se borimo i verujem da ćemo igrati sve bolje u završnici sezone. Momcima ne mogu mnogo toga da zamerim, naprotiv. Znate koliko smo promena imali, voleo bih da vidim druge timove da im ode startni organizator igre. Nismo neke njihove greške kaznili do kraja – konstatovao je Stefanović.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.