STARI ZNANCI ČEKAJU PARTIZAN: Crno-beli saznali potencijalnog rivala u polufinalu ABA lige!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 21:44

STARI ZNANCI ČEKAJU PARTIZAN: Crno-beli saznali potencijalnog rivala u polufinalu ABA lige!

Veče košarke na Jadranu...

Košarkaši Cedevita Olimpije uspeli su da na svom terenu savladaju FMP u trećoj utakmici četvrtfinala ABA lige - 97:79. Ekipa iz Ljubljane uspela je da na taj način dođe do pobede od 2:1 u seriji, a u polufinalu će se sastati sa boljim iz dela Partizana i Studentskog centra. Ta četvrtfinalna serija počinje od sutra, nakon gustog rasporeda crno-belih u Evroligi.

A post >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << shared by BC FMP SoccerBet (@kk_fmp_soccerbet)

Najefikasniji kod "zmajčeka" bio je Alen Omić sa 20 poena na svom kontu, jedan manje dodali su Amar Alibegović i Jogi Ferel, dok su dvocifreni bili još Karlo Matković sa 12 i Zoran Dragić sa deset postignutih poena.

Sa druge strane, glavnu reč kod ekipe iz Železnika vodio je Aleksa Stepanović, koji se zaustavio na 17 poena, a dobar učinak imao je i Čarls Mening koji je ubacio 16, dok je dvocifren bio još Čarli Mur, koji je ubacio 13 poena.

Na taj način dobili smo četvrtog učesnika polufinalne serije ABA lige, a na čekanju je još jedan, koji će biti poznat nakom pomenute serije izmešu Partizana i Studentskog centra.

BONUS GALERIJA: 

Pogledajte kako izgleda britanska atletičarka Dina Ašer Smit
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.