STANOJEVIĆEV IZBOR ZA RUSE: Partizan sa OVIM snagama NAPADA Soči (SASTAVI)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 17:04

STANOJEVIĆEV IZBOR ZA RUSE: Partizan sa OVIM snagama NAPADA Soči (SASTAVI)

Početak je u 18 časova.

Fudbaleri Partizana u 3. kolu kvalifikacija za UEFA Ligu konferencija, gostuju u Rusiji. Crno-beli će protiv Sočija, petoplasiranog kluba prošlosezonskog takmičenja ruske Premijer lige, pokušati da izbore što povoljniji rezultat, uoči revanša u Humskoj za sedam dana.

Na papiru, Partizan ima teži posao u 3. kolu kvalifikacija za Ligu konferencije (Soči), nego što će ga, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ako prođe, imati u plej-ofu (ide na pobednika dvomeča Santa Klara - Olimpija). Danas (18.00) u Rusiji crno-beli će probati da dođu do povoljnog rezultata pred revanš - kvota na keca je 2,55, na iks 3,20, a na dvojku 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Soči - Partizan.

Šef stručnog štaba Parnog valjka Aleksandar Stanojević odlučio je da na teren protiv Sočija pošalje sledećih 11 igrača (4-2-3-1): Popović - Živković, Vujačić, Saničanin, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Marković, Natho, Pantić - Rikardo.

Za Soči će u ovom meču igrati: Zabolotnji - Margasov, Barać, Rodrigao, Prokin, Terekov - Popov, Noboa, Calagov, Burmistrov - Dugandžić.

Meč počinje u 18 časova, a pravdu će deliti Dumitru Muntean iz Moldavije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.