STANOJEVIĆ ODUŠEVLJEN POBEDOM: Slomili smo ih

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2020, 20:14

STANOJEVIĆ ODUŠEVLJEN POBEDOM: "Slomili smo ih"

Sjajna partija igrača Partizana.

Fudbaleri Partizana deklasirali su ekipu TSC Bačke Topole u derbiju 16. kola Superlige Srbije.  Crno-beli su u Senti slavili sa čak 4:0. Goleadu su priredili Holender sa dva pogotka, Suma koji je se u listu strelaca samo nekoliko sekundi nakon ulaska na teren i sjajni Takuma Asano. Trener ekipe iz Humske Aleksandar Stanojević nije krio zadovoljstvo nakon značajnog trijumfa svog tima.

Stanojević je konačno dočekao da apsolutno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zasluženo može da pohvali svoje momke ali i svoj osećaj za izmenu, kada su ušli Suma i Miloš Jojić, koji je crno-belima doneo veliku prednost.

Napoli je počeo da štuca, izgubio je i od Milana, i prestigla ga je na tabeli Roma, koja mu večeras (20.45) dolazi u goste. Šansa je ovo da se Napolitanci na stadionu Dijego Armando Maradona ponovo uzdignu. Kvota na keca je 2,25, iks je 3,45, a dvojka 3,15, dok je kvota na 3+ 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli – Roma.

- Bilo je slično poslednje dve utakmice, zadovoljni smo. Dobri su igrači, to je bio sticaj okolnosti. nIje to neko moje umeće. Lomila se utakmica, nije bilo lako. TSC je igrao intezivno. Slomili smo ih i posle toga je bilo lakše - objasnio je Stanojević u izjavi za TV "Arenasport" posle utakmice.

Trener ekipe TSCa Zoltan Sabo, nije krio da je pre ovog meča bio optimističan ali i da nije potcenio Partizan.

- Znali smo da je Partizan odličan u ofanzivnoj tranziciji, postigli su sve golove na taj način. Mislili smo da možemo da damo prvi gol, ali prevarili smo se. Čestitam Partizanu, odigrali su izvanredno - izjavio je Sabo nakon poraza svoje ekipe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.