STANOJEVIĆ: Jednom su prešli centar i dali nam gol

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 20:45

STANOJEVIĆ: Jednom su prešli centar i dali nam gol

Trener Partizana razočaran zbog propuštenih prilika.

Fudbaleri Partizana doživeli su i treći poraz u Superligi Srbije pošto su u Nišu u okviru 12. kola poraženi od Radničkog minimalnim rezultatom 1:0. Crno-belima je to bio treći uzastopni meč bez pobede posle dva remija protiv Metalca i Crvene zvezde. Trener Partizana Aleksandar Stanojević zamerio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je svojim igračima što nisu postigli gol jer su crno-beli imali nekoliko dobrih prilika u drugom poluvremenu.

 - Imali smo u drugom poluvremenu dosta šansi, protivnik je jednom prešao centar i postigao gol. Morali smo i mi. Nismo postigli gol, nismo u završnici bili koncentrisani - rekao je Aleksandar Stanojević.

Milan ima perfektan start sezone - četiri pobede u četiri kola Serije A, a večeras (20.45) očekuje ga još jedan veliki ispit jer mu u goste dolazi Roma. Kec na Rosonere je 2,15, iks je 3,45, a dvojka 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Roma.

Milan Đuričić je kao glavni trener uspeo u potpunosti da zatvori glavne poluge Partizana što se na terenu prikazalo kroz krajnji rezultat, iako su crno-beli imali nekoliko šansi.

 - Nije bilo lako. Lepa je pobeda. Kad god igram idem na pobedu, to je sportski i ljudski. Partiznau želim da pobedi sve utakmcie do kraja odsim proti Radničkog. Moji momci su danas možda i prevazišli sebe - iskren je Milan Đuričić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.