STANOJEVIĆ: Delovali smo ozbiljno

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2020, 22:39

STANOJEVIĆ: Delovali smo ozbiljno

Partizan sa 3:0 savladao Rad.

Partizan nije imao problema da u sedmom kolu Superlige Srbije ostvari pobedu protiv Rada, posebno i sa igračem više, pa su crno-beli trijumfovali sa 3:0 na drugom debiju Aleksandra Stanojevića na klupi kluba iz Humske. Stanojević je bi zadovoljan onim što su njegovi igrači prikazali.

 - Zadovoljan sam, mislim da smo delovali ozbiljno. Kontrolisali smo utakmicu iako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u suštini nismo imali u prvih 20 minuta šansu. Najvažnije da nas nisu ugrožavali iz kontre jer imaju brze igrače - rekao je Stanojević.

Rad je koliko toliko ravnopravan protivnik bio samo u prvom poluvremenu, jer je isključenje Đorića u 47. minutu odredilo tok meča u nastavku što je istakao i trener Građevinara Zoran Njeguš.

 - Prvo poluvreme smo defanzivno bili dobri, a sami sebi smo dali gol. Lako smo dozvolili centaršut. Sa igračem manje je Partizan bio dominatniji. Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi - kratko je prokomentarisao Njeguš.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.