ŠTA KAŽETE NA OVO: Ljubimac GROBARA želja LEGENDARNOG Pipa Inzagija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2018, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA KAŽETE NA OVO: Ljubimac GROBARA želja LEGENDARNOG Pipa Inzagija (FOTO)

U Partizanu je ostavio svoje srce.

Bivši fudbaler Partizana i ljubimac Grobara Everton Luiz, na pragu je novog transfera. Pošto je zimus napustio klub iz Humske i preselio se na Apenine u redove SPAL-a, ovaj temperamentni Brazilac blizu je prelaska u Bolonju, prenose italijanski mediji.

PRED MEČ SA SRBIJOM: Brazilci pisali FIFA!

NOVO IZNENAĐENJE U RUSIJI: Japanci SRUŠILI brojčano slabiju Kolumbiju i ušli u ISTORIJU (VIDEO+FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
v‼️ESCLUSIVA https://t.co/VdiktdtZ9x‼️#Spal, respinta offerta del #Bologna per #EvertonLuizhttps://t.co/rFCsxPWErj via @RaffaeleAmato87

— calciomercato.it (@calciomercatoit) 18. јун 2018.

Bolonja je već počela pregovore sa SPAL-om oko defanzivca Frančeska Vikarija, a prilika je iskorišćena da se raspitaju i o uslovima pod kojima bi mogla da dobije Evertona Luiza. Prema navodima italijanske štampe, Everton je velika želja trenera Bolonje Pipa Inzagija. Ne postoji konkretna cifra koju bi Bolonja ponudila SPAL-u za brazilskog vezistu, ali je interesovanje ogromno.

Everton je od zimus za SPAL odigrao ukupno 11 utakmica, gde je na sedam bio u prvih jedanaest na terenu.

Sve najnovije vesti sa Mondijala u Rusiji možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.