ŠTA KAŽE STRUJOMER? Humska i dalje u mraku! Prvenstvo je na vidiku, a stadion Partizana nije funkcionalan

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 12:57

ŠTA KAŽE STRUJOMER? Humska i dalje u mraku! Prvenstvo je na vidiku, a stadion Partizana nije funkcionalan

Problemi koji moraju što pre da se reše.

Fudbalski šampionat Srbije počinje u subotu, a fudbaleri Partizana još uvek nemaju funkcionalan stadion za uslove domaćeg takmičenja.

"Hram fudbala" kako ga nazivaju pristalice crno-belih je bez napajanja električne energije.

Funkcionisanje kluba je omogućeno preko agregata, pa energije ima samo u kancelarijama na stadionu.

Pa bi se mogla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << upotrebiti replika Majora Gašpara iz legendarne domaće serije "Povratak otpisanih" - "Šta kaže strujomer", odnosno koliko to crno-beli moraju da plate da bi se problem rešio.

"Žurnal" prenosi da je dug Partizana 200 hiljada evra. Posle dovođenja brojnih pojačanja očito da postoje sredstva da se isplati taj novac, ali je problem sukob između, predsednika košarkaškog i fudbalskog kluba, Ostoje Mijailovića i Milorada Vučelića taj koji koči razrešenje situacije.

Sreća u nesreći za crno-bele je ta što ne igraju u Humskoj do trećeg kola i duela sa Radničkim iz Niša.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Katarina Lazović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.