ŠTA ĆE SADA BITI: Mornar se žalio posle pobede Partizana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2019, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA ĆE SADA BITI: Mornar se žalio posle pobede Partizana (FOTO)

Utakmica završena rezultatom 75:73.

Košarkaši Partizana pobedili su Mornar u utakmici ABA lige, u veoma neizvesnoj završnici. Za dva poena bolji je bio domaćin (više pročitajte OVDE), a iz tabora barske ekipe najavljena je i žalba.

Kako prenosi Blic, predsednik Mornara Đorđe Pavićević obratio se novinarima i obavestio ih da je podneta zvanična žalba na suđenje, tvrdeći da je posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koša Volera ostalo manje vremena nego 1,9 sekundi koliko je pokazao semafor u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Pre toga, njegov brat i trener Mornara, Mihailo je prokomentarisao utakmicu.

- Promašili smo otvoren šut posle tajmauta, napravili dve katastorfalne greške u odbrani, pustilu Renfroa da šutne, a on je jedini mogao da ubaci u toj situaciji. Rekao sam igračima na sekund do kraja da nema slavlja dok nije kraj. Suđen je faul, sve ostalo ste videli. Moramo se što pre oporaviti. Moram da kažem da smo nedolaskom prve napadačke opcije Vranješa bili primorani na drugačiju rotaciju. Žao mi je zbog momaka, nismo lepo priveli utakmicu kraju. Ostaje nam sada samo da čestitamo Partizanu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.