SRPSKI REPREZENTATIVCI PAKUJU KOFERE: Tandem bivših igrača Partizana u potrazi za NOVIM klubom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2019, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKI REPREZENTATIVCI PAKUJU KOFERE: Tandem bivših igrača Partizana u potrazi za NOVIM klubom (FOTO)

Sprema se čistka.

Andrija Živković i Ljubomir Fejsa, bivši prvotimci crno-belih, napustiće Benfiku narednog leta prenose portugalski mediji. Naime, bez obzira što je borba za titulu sa Portom u jeku, u lisabonskom klubu spremaju rekonstrukciju tima za narednu sezonu, a među prekobrojnima su i pomenuti srpski reprezentativci.

Cinco jogadores de saída do Benfica.

De acordo com o jornal 'A Bola', Filip Krovinovic, Eduardo Salvio, Franco Cervi, Andrija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zivkovic e Ljubomir Fejsa devem deixar o Estádio da Luz no final da temporada. pic.twitter.com/LNHDmjFeNq

— Diário de Transferências (@DTransferencias) April 20, 2019

Fejsa je dolaskom trenera Laga izgubio mesto u timu obzirom da se šef struke na sredini terena opredelio za tandem koji čine Brazilac Gabrijel i Grk Samaras. Fejsa će dobiti odrešene ruke u potrazi nove sredine, a imajući u vidu njegovo zavidno klupsko i reprezentativno iskustvo ne bi trebalo da ima problema u pronalaženju novog angažmana.

Sa Živkovićem je situacija nešto drugačija. Klub sa stadiona "Luš" želi da zaradi na krilnom napadaču za koga je svojevremeno platio Partizanu šest miliona evra. Spekuliše se da će Benfika tražiti 35 miliona na ime obeštećenja ili će Andriju poslati na pozajmicu sa pravom otkupa, poput dogovora sa Ajntrahtom oko Luke Jovića.

Živković je odigrao 30 utakmica za Benfiku u svim takmičenjima ove sezone, dok je Fejsa igrao 32 puta, doduše 17 u šampionatu Portugala gde na tabeli Porto i Benfika dele čelnu poziciju sa po 72 boda, pet kola pre kraja prvenstva.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda devojka Alekse Vukanovića Kristina Štrbac

I only want to wear crown whole day 🤷🏽‍♀️🙄

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Sep 9, 2018 at 4:33am PDT

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Dec 10, 2016 at 1:37pm PST

Growing old is mandatory, growing up is optional🐭🐭🐭

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Aug 21, 2018 at 11:15am PDT

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Mar 2, 2017 at 12:44pm PST

🙄😁🏡

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Nov 2, 2016 at 4:06pm PDT

Think of the happiest things, It’s the same as having wings 🧚🏽‍♀️💫

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Jul 23, 2018 at 5:04am PDT
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.