Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2017, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRĐA KNEŽEVIĆ ODUŠEVLJEN: Evo šta je bivši igrač Partizana rekao o čuvenom transparentu (FOTO)

Još uvek se sumiraju utisci o odigranom 154. ‘večitom derbiju’.
Srđa Knežević je u svojoj karijeri nekoliko puta igrao protiv Crvene zvezde, a jedan meč će se posebno pamtiti.
Defanzivac Partizana je pre skoro osam godina nakon jednog detalja sa Dejanom Lekićem zaradio crveni karton, čega su se navijači crno-belih setili pred poslednji derbi i gaženje Kneževića iskoristili >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za ‘šetalicu’ koja se nalazila na južnoj tribini stadiona ‘Rajko Mitić’.
– Osećaj je bio pozitivno intersantan jer nisam očekivao da će se to dogoditi i mogu da kaže da nikada do sada nisam doživeo sličan osećaj. Na neki poseban način je bilo zanimljivo i podsetilo me na taj neki period od pre osam godina. Drago mi je što je Partizan pobedio i što će ovaj 154. derbi biti upamćen po pobedi Partizana, dobroj igri i po tom nekom transparentu u kom sam ja učestvovao, kazao je Knežević za B92.
Nakon dosta vremena i utakmica, Knežević potez iz 137. ‘večitog derbija’ opravdava čarkama koje su prethodile toj situaciji. On je zaradio isključenje i saigrače ostavio na cedilu, ali je Partizan ipak slavio.

(Izvor: YouTube/Srpski Derbi)
The post SRĐA KNEŽEVIĆ ODUŠEVLJEN: Evo šta je bivši igrač Partizana rekao o čuvenom transparentu (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEKADA ‘CRNA MAMBA’, DANAS TAVAMBA: Novi ljubimac Grobara im je ovako odgovorio na Instagramu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Apr.2017, 10:49

Gorostasni napadač crno-belih redovan je na Instagramu, a popularnost mu je još više porasla posle fenomenalne partije u 154. ‘večitom’ derbiju i golu Crvenoj zvezdi.. . – Tavamba, Tavamba, Tavamba, ti ne znaš da volim te ja… – odjekivalo je stadionom ‘Rajko Mitić’ samo par minuta...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.