SRBI HARAJU EVROPOM: Prijovićev TEROR se nastavlja! Pogodio i bivši igrač Partizana! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2018, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBI HARAJU EVROPOM: Prijovićev TEROR se nastavlja! Pogodio i bivši igrač Partizana! (VIDEO)

Sjajan učinak srpskih internacionalaca.

Širom Evrope nastavljena su nacionalna prvenstva, a srpski internacionalci ponovo su bili u glavnim ulogama. Osim golgetera Orlova Aleksandra Mitrovića, u centru pažnje bio je i njegov saigrač iz napada nacionalnog tima - Aleksandar Prijović.

Strelac gola kojim se Srbija plasirala na nedavni Mondijal i po mnogima najzaslužniji što su Orlovi zauzeli prvo mesto u Ligi Nacija "C" (posle njegovog ulaska nastalo "buđenje" Krstajićevih izabranika), >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponovo je bio precizan u dresu PAOK-a.

LUDILO MOZGA! Navijači NAPALI autobus rivala! Igrači FINALISTE povraćali zbog OVOGA! (VIDEO+FOTO)

LIGA 1: Svecima ne može NIKO ništa (FOTO)

Solunjani su kod kuće pobedili Ksanti sa 2:0, a rival je slomljen preko srpskog napadača. Prijović je odlično iskoristio dodavanje Vijeirinje i doneo vođstvo Ratnicima u 47. minutu.

Do kraja meča, upisao se i Maurisio u 65. minutu, postavivši konačan rezultat utakmice.

SUPERLIGA: Remi u Nišu, Ben spasio Zvezdu (VIDEO)

Jang Bojs suvereno grabi ka odbrani titule, a Miralem Sulejmani ne prestaje da dominira. Bivši igrač Partizana, Herenvena, Ajaksa i Benfike postigao je jedini pogodak za pobedu švajcarskog šampiona protiv Lozane (1:0).

I to kakav. Nekadašnji reprezentativac Srbije izveo je slobodan udarac sa oko 18 metara, prebacio "živi zid" i doneo veliko slavlje domaćinu, koji sada ima čak 17 bodova prednosti u odnosu nad drugoplasiranim Bazelom.

Das Siegestor von Miralem Sulejmani für YB gegen Lugano. #YBLUG pic.twitter.com/Il1r0ZJU4d

— Zum Runden Leder (@zumrundenleder) November 24, 2018

Istina, Jang Bos ima utakmicu više od najbližeg pratioca, ali po fudbalu koji prikazuju u poslednje dve godine, Bazelu to neće mnogo pomoći.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.