Izvor: HotSport.rs, 13.Feb.2016, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREMNI ZA NASTAVAK SEZONE: Partizan nemilosrdan prema ‘mlađem bratu’

Fudbaleri Partizana su danas umesto treninga odigrali dve prijateljske utakmice sa Teleoptikom.

Oba puta slavili su crno-beli. Prvo je Partizan pobedio sa 5:1 (1:0), a tada su šansu dobili oni koji će nositi šampiona Srbije u prolećnom delu prvenstva. Golove za Partizan postigli su Mihajlović dva, Božinov, Fofana i Brašanac, dok je strelac dva gola za optičare bio Miloš Zjača.
U drugoj utakmici crno-beli su bili bolji 3:0 (2:0). Ovog puta šansu su dobile mlade snage i iskoristile je. Strelci za Partizan bili su Birmančević, Vlahović i Golubović.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan - Dva meča i ukupno osam komada u mreži ''Optičara''!

Izvor: Sportske.net, 13.Feb.2016

Partizan je danas imao dupli program protiv Teleoptika, u poslednjoj proveri pred nastavak sezone...Partizan je u prvom meču protiv svoje ''filijale'' slavio sa ubedljivih 5:2, a drugi meč crno-beli su dobili sa 3:0...Kad je u pitanju pomenuta ''petarda'', Partizan je slavio golovima Nemanje Mihajlovića...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.