Izvor: HotSport.rs, 16.Avg.2015, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREMAN KAO ZAPETA PUŠKA: Lomić bi da igra u utorak, Rusi usporavaju povratak

Iskusni defanzivac Marko Lomić spreman je i oran da što pre obuče ponovo dres Partizana, ali ima nekih peripetija…

– Mislio sam da će se sve brzo završiti, međutim iz Morodovije još nisam dobio raskid ugovora – rekao je u subotu posle podne Marko Lomić za Žurnal.
Rusi su, saznavši za Partizan, promenili uslove za prevremeni raskid ugovora.
– Očekujem da će u nedelju sve biti završeno i da ću kao slobodan igrač moći da potpišem >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ugovor sa Partizanom. Ako se to desi do ujutru, Partizan će moći da me licencira u UEFA već za prvu utakmicu protiv Belorusa…
BATE i Partizan sastaće se u utorak, a Lomić silno želi treći debi u crno-belom dresu.
– Spreman sam, naravno i voleo bih da debitujem već u utorak… Prošao sam kompletne pripreme sa Morodovijom, trenirao sam individualno i ovde u Beogradu, tako da mogu odmah da igram – izričit je Lomić.
A Belorusi nisu baš u najboljoj situaciji…
The post SPREMAN KAO ZAPETA PUŠKA: Lomić bi da igra u utorak, Rusi usporavaju povratak appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

TRKA S VREMENOM: Marko Lomić neizvestan, Bandalovski opcija za levog beka u Borisovu

Izvor: MozzartSport.com, 16.Avg.2015

UEFA čeka samo do ponedeljka u ponoć..Partizan i Marko Lomić su se dogovorili, ali levi bek i čelnici Mordovije nisu. Zato je povratak povremenog reprezentativca Srbije u Humsku 1, za sada, na čekanju. Naime, 32-godišnji defanzivac je tokom vikenda bio u neprestanom kontaktu sa klubom iz Saranska,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.