SPREMAN I DA POSTI: Evo čega bi se Sadik ODREKAO samo da Partizan POBEDI u Hagu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2019, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREMAN I DA POSTI: Evo čega bi se Sadik ODREKAO samo da Partizan POBEDI u Hagu

Meč počinje u 18.55 časova.

Nigerijski napadač Umar Sadik rekao je uoči današnjeg meča sa AZ Alkmarom da je spreman da potpiše golgeterski post, ako će to da znači pobedu Partizana. Crno-beli igraju u Den Hagu od 18.55, u okviru 5. kola Lige Evrope i pobeda im je neopohodna ako žele da i na proleće igraki na međunarodnoj sceni.

– Ne moram da postignem gol, pod uslovom da pobedimo. To je najbitnije, zar ne? Ukoliko rešim utakmicu, to bi bilo lepo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ipak, nadam se trijumfu pre svega  kazao je Sadik.

Holanđani su ubedljivo najefikasnija ekipa u grupi L. Postigli su 13 golova, čak osam više od lidera Mančester junajteda.

Danas od 18.55 na RTS 1 i @TV_ArenaSport utakmica 5.kola @EuropaLeague @AZAlkmaar - Partizan ⚫⚪⚫⚪ pic.twitter.com/tOKkXBm9CC

— FK Partizan (@FKPartizanBG) November 28, 2019

AZ Alkmar je dobar tim sa mnogo kvalitetnih igrača. Ukoliko hoćemo da slavimo, moraćemo da izađemo na teren i igramo svoju igru.

Partizan samo tri boda ostavljaju u trci za drugu poziciju.

– Tražićemo pobedu! Znam, ni remi nam nije dovoljan, značio bi kraj sna o evropskom proleću. Moraćemo da damo sto procenata kako bismo ostvarili uspeh – jasan je Sadik.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Alis Gudvin, supruga Džermejna Penanta.

Thank you for all your lovely birthday wishes today! I am so grateful for another year of memories, lessons, love, health and happiness ❤️ and beyond blessed with the most amazing family and friends surrounding me. I’m counting my blessings today and everyday ❤️

A post shared by 🦋🦋 ALICE 🇬🇧 (@xxalicegoodwinxx) on Dec 13, 2018 at 6:44am PST

Waiting for my soul mate to come with ‘You’re the most beautiful, I love you, Here’s pizza’ ❤️

A post shared by 🦋🦋 ALICE 🇬🇧 (@xxalicegoodwinxx) on Oct 27, 2018 at 3:07am PDT

Gimme Some Vitamin D 💙 Lush bikini is tagged ⭐️

A post shared by 🦋🦋 ALICE 🇬🇧 (@xxalicegoodwinxx) on Oct 18, 2018 at 12:35pm PDT

BO$$

A post shared by 🦋🦋 ALICE 🇬🇧 (@xxalicegoodwinxx) on Oct 6, 2018 at 1:30am PDT

Best Life ❤️

A post shared by 🦋🦋 ALICE 🇬🇧 (@xxalicegoodwinxx) on Aug 19, 2018 at 9:27am PDT

God Is A Woman

A post shared by 🦋🦋 ALICE 🇬🇧 (@xxalicegoodwinxx) on Aug 6, 2018 at 7:08am PDT

Remember when @diddy and @ginuwine linked up in like 2000 and something for 'I Need a Girl' 🎧🔥 Comment your fave songs I wanna know what you like 👇🏼

A post shared by 🦋🦋 ALICE 🇬🇧 (@xxalicegoodwinxx) on Sep 7, 2017 at 12:10pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić: Teško mi je zbog Zvezde, nadam se pobedi Partizana

Izvor: RTS, 28.Nov.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da mu je bilo teško da gleda utakmicu Zvezda – Bajern (0:6) u Ligi šampiona, kao i da se nada da će Partizan večeras pobediti AZ Alkmar u Ligi Evrope. . "Gledao sam Zvezda...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.