SPREMA SE ODLAZAK IZ PARTIZANA: Turci ozbiljno zagrizli (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2023, 19:20

SPREMA SE ODLAZAK IZ PARTIZANA: Turci ozbiljno zagrizli (FOTO)

Sve će biti poznato narednih dana.

Za sada nema mnogo dešavanja u Partizanu kada je u pitanju zimski prelazni rok. Iz kluba je najavljeno da će biti pojačanja za prolećni deo sezone, ali za sada nema konkretnih koraka u tom pravcu.

Međutim, čini se da više dešavanja ima kada su u pitanju potencijalni odlasci iz kluba. Već su krenule spekulacije oko potencijalnog transfera Sameda Baždara za koga navodno postoji interesovanje više klubova iz inostranstva, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a turski mediji najavljuju još jedan potencijalni transfer.

Ankaraguču je u potrazi za desnim bekom i navodno je jedna od njihovih meta Aleksandar Filipović. Spekuliše se da je već postignut dogovor, mada je sportski direktor Ankaragučua Emre Jildiz samo otkrio da dva igrača treba da stignu, a da je sa jednim postignut dogovor i uskroo će biti jasno da li je taj igrač Aleksandar Filipović. On je u Partizan stigao prošlog leta iz BATE Borisova i odigrao 13 utakmica uz jedan postignut gol, a imao bi i bolji učinak verovatno da ga povrede nisu sprečile. Filipović ima ugovor sa Partizanom do 2025. pa bi crno-beli u slučaju njegovog odlaska dobili i obeštećenje.

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.