SPREMA SE NOVA BURA: Bivši igrač Partizana nuđen crno-belima, a sada je na meti Crvene zvezde! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Jun.2017, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREMA SE NOVA BURA: Bivši igrač Partizana nuđen crno-belima, a sada je na meti Crvene zvezde! (FOTO)

Odluka pada uskoro, a dosta zavisi od eventualnih odlazaka Ruiza, Plavšića i Srnića.

Pre dolaska na pozajmicu iz Rome u Čukarički Nemanja Radonjić (21) se nalazio na meti Crvene zvezde. Ipak, talentovani, mada još potpuno nedokazani vezista, kako saznaje HotSport, nalazi se ponovo na crveno-beloj listi letnjih pojačanja.
Za sada je jasno da ključ u rukama drži Roma, koja je svakako spremna da mladog igrača ostavi još godinu dana u Beogradu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << />
Mladi reprezentativac Srbije, koji nastupa za našu selekciju na EP u Poljskoj, bio je ponuđen Partizanu da se vrati kući, odakle je otišao jos 2013. godine. Prednost je data Danilu Pantiću i završen je dogovor sa Čelsijem do narednog leta.
Na Banovom brdu Radonjić je zabeležio 27 utakmica i postigao pet pogodaka, a njegov eventualni dolazak u crveno-beli tabor zavisi najviše i od odlazaka Srđana Plavšića, Slavoljuba Srnića i Džona Ruiza za koga postoje indicije da bi mogao da se preseli u Kinu ili Tursku.
FOTO: STARSPORT

The post SPREMA SE NOVA BURA: Bivši igrač Partizana nuđen crno-belima, a sada je na meti Crvene zvezde! (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.