SPREMA SE JOŠ JEDNA BOMBA U CRNOJ GORI: Košarkaš Partizana na meti LJUTOG rivala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2020, 19:26

SPREMA SE JOŠ JEDNA BOMBA U CRNOJ GORI: Košarkaš Partizana na meti LJUTOG rivala!

Ozbiljno se pojačavaju.

Još uvek je nepoznanica šta će se dogoditi sa košarkaškom sezonom i da li će i u kom formatu ABA liga biti nastavljena. U međuvremenu, klubovi razmišljaju i o narednoj takmičarskoj godini i prave okvirne timove. Mornar i Partizan su mnogo učinili na zadržavanju kostura tima, a Budućnost očigledno želi dodatno da se pojača.

Ranije se pisalo da je na meti podgoričkog tima bek Crvene zvezde Kevin Panter, a MaxBet Sport saznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bi šampion Crne Gore rado u svojim redovima video Nemanju Gordića, koji je član Partizana, i da će pokušati da ga ponovo angažuje.

Iskuni plejmejker je za Budućnost igrao od 2005. do 2010. godine i od 2016. do 2019. Bio je MVP finala plej-ofa ABA lige 2018. godine, kada je klub iz Podgorice osvojio jedinu titulu u regionalnom takmičenju. Tokom karijere igrao je i za Lotomatiku, Azomvaš, Igokeu i Cedevitu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.