SPL - Tavamba rešeta, proradio još jedan bivši igrač Partizana

Izvor: Sportske.net, 17.Dec.2018, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPL - Tavamba rešeta, proradio još jedan bivši igrač Partizana

Leandre Tavamba rešeta u Saudijskoj Pro Ligi, a danas se konačno aktivirao još jedan bivši fudbaler crno-belih.

Ekipa Al Kadisije igra kao preporođena nakon smene na klupi koja se dogodila početkom novembra. Bugarin Ivajlo Petev zamenio je Aleksandra Stanojevića i na pet utakmica ostvario četiri pobede i remi.

Al Kadisija je danas kao gost savladala Ohod rezultatom 3:1 (2:0) i tako nastavila proboj ka sredini tabele.

Za pomenuti klub iz Saudijske >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Arabije igra bivši napadač Partizana Abubakar Oumaru koji je na današnjoj utakmici konačno uspeo da postigne prvenac.

Devet utakmica odigrao je Kamerunac za Al Kadisiju od početka sezone ali nije uspeo da se upiše u strelce sve do današnjeg gostovanja Ohodu.

Oumaru je načeo rivala u 22. minutu, a golove za tim Ivajla Peteva postigli su još Ahmed Zain i Harun Kamara. Utešni gol za domaćina postigao je Adolf Tejku.

Abubakar Oumaru dobrano zaostaje za Leandreom Tavambom po pitanju golgeterskog učinka. Tavamba je do sada postigao 11 golova, a njegov zemljak je tek danas otvorio konto u prvenstvu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.