Izvor: HotSport.rs, 16.Jan.2017, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘SPAVAŠ LI’: Dopisivanje Petra Grbića i Stevana Jovetića posle gola Realu je za plakanje od smeha! (FOTO)

Prepiska dvojice bivših igrača Partizana na crnogorski način nema koga neće nasmejati.

Bivši kapiten Partizana i nekadašnji igrač Mančester sitija, Fiorentine, Intera Stevan Jovetić pre samo nekoliko dana, tačnije 10. januara prešao je u Sevilju i već je stigao da postigne dva gola Realu iz Madrida.
PRIMERA: Sevilja slavi Jovetića – on je Realova noćna mora! (VIDEO)
Prvo je to uradio u Kupu Kralja 12. januara, a zatim je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << isto to, samo mnogo bolnije po ‘kraljeve’ učinio i sinoć. U 92. minutu postigao je evrogol za pobedu Sevilje i prekid Realove nepobedive serije od 40 utakmica.
 
A photo posted by HOTSPORT.RS (@_hotsport) on Jan 15, 2017 at 3:11pm PST

 
Naravno da su mnogi njegovi poznanici pohitali da mu čestitaju na tome putem društvenih mreža, a posebno se istakla njegova prepiska sa Petrom Grbićem, takođe bivšim igračem Partizana i njegovim velikim prijateljem.
Na samo njima znan, crnogorski način, sinoć su obeležili fenomenalno veče Stevana Jovetića.
 
A photo posted by HOTSPORT.RS (@_hotsport) on Jan 16, 2017 at 1:46am PST


The post ‘SPAVAŠ LI’: Dopisivanje Petra Grbića i Stevana Jovetića posle evrogola Realu je urnebesno! (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

KONAČNA ODLUKA: Marko Nikolić više ne računa na iskusnog napadača

Izvor: HotSport.rs, 16.Jan.2017

Od starta priprema golgeter ne trenira sa ekipom i zvanično je povređen, a traži se modul za rastanak.. . Loš jesenji učinak Nikole Đurđića u dresu Partizana, naterao je rukovodstvo u dogovoru sa trenerom Markom Nikolićem da iskusni napadač ne bude deo ekipe u drugom delu sezone.. I od starta...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.