ŠPANCI VEĆ KUKAJU: Kažu da će OVO biti ogromna prednost za Partizan u odnosu na Real

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 13:23

ŠPANCI VEĆ KUKAJU: Kažu da će OVO biti ogromna prednost za Partizan u odnosu na Real

Nema odmora dok traje obnova.

Košarkaši Real Madrida u nedelju su igrali meč protiv Huventuda u španskom prvenstvu, a već u utorak će dočekati Partizan u prvom meču četvrtfinala Evrolige. Kalendar, televizijski prenosi i zauzetost sale učinili su da "kraljevski klub" bude tim koji će se najmanje odmoriti pred plej-of evropskog takmičenja, prenosi španska Marka.

Madriđani su završili meč Endesa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lige protiv Huvetuda oko 20 časova u nedelju. Već u utorak od 20.45 počinje prvi meč protiv Partizana u plej-ofu Evrolige. Jedva 48 sati između kraja jednog sastanka i početka drugog. I sa putovanjem između.

Od osam ekipa u četvrtfinalu najvećeg evropskog takmičenja, "blankosi" će imati najmanje odmora. Makabi je odigrao prvenstvenu utakmicu ovog četvrtka, Partizan i Fenerbahče su to uradili u petak, a ove subote su na terenu bili Barselona, Monako, Žalgiris i Olimpijakos.

Kako se navodi, WiZink Center centar nije zauzet ni u sredu ni u petak, ali je Partizan mogao da igra samo u utorak i četvrtak. Osim toga, DAZN koji prenosi utakmice Evrolige, traži da Real Madrid i Barselona ne igraju istog dana, a Katalonci ne bi mogli da igraju u četvrtak.

- Sve utakmice su veoma blizu i teško možete da vratite ljude fizički. Imamo dva veoma zahtevna meča u tri dana, protiv Huventuda i u utorak na startu plej-ofa Evrolige. Moramo da mislimo da će sve utakmice od sada do finala sezone biti ispiti za nas - rekao je trener Ćus Mateo.

Real je u nedelju slavio u Badaloni sa 86:76. U španskom prvenstvu je trenutno na trećem mestu, iza Barselone i Baskonije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.