ŠPANCI SU GA OTPUSTLI, A ON ŽELI DA ZAIGRA ZA CRNO-BELE: Moja porodica navija za Partizan...

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 13:07

ŠPANCI SU GA OTPUSTLI, A ON ŽELI DA ZAIGRA ZA CRNO-BELE: Moja porodica navija za Partizan...

Izuzetno ceni Obradovića.

Reprezentativac Severne Makedonije u košarci Nenad Dimitrijević je postao slobodan igrač.

Španska Valensija upravo je raskinula ugovor sa sjajnim bekom i to dve godine pre njegovog isteka.

Dimitrijević je došao u redove evroligaša na leto 2021. godine i potpisao ugovor na četiri godine. Ipak, 25-godišnji košarkaš odigrao je samo jednu sezonu za "slepe miševe", da bi se preselio u Rusiju i otišao na pozajmicu u Uniks iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kazanja.

Odigrao je sjajni bek sezonu karijere u Uniksu i postao šampion VTB lige sa ovim klubom. Dimitrijević je proglašen i za najboljeg igrača finalne serije u kojem je njegov tim sa 4:1 u pobedama slavio protiv Lokomotive Kubanj, kao i za MVP-a čitavog plej-ofa.

Čini se da je ovo prilika za Partizan da ga dovede u svoje redove.

Moja porodica navija za Partizan i odrastao sam uz Partizan - rekao je svojvremeno Nenad Dimitrijević, a u superlativima je tada govorio i o Željku Obradoviću, pa se sada otvara mogućnost da sarađuju.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.