ŠPANCI PIŠU: Partizan pikirao prvo pojačanje za narednu sezonu, stiže reprezentativac Srbije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2024, 10:30

ŠPANCI PIŠU: Partizan pikirao prvo pojačanje za narednu sezonu, stiže reprezentativac Srbije (FOTO)

Isitiče mu ugovor.

Srpski reprezentativac Vanja Marinković, mogao bi da bude prvo veliko pojačanje Partizana za narednu sezonu.

Španski mediji, koji ističu da bi odlični bek mogao na kraju ove sezone da završi saradnju sa Baskonijom i posle šest godina ponovo obuče crno-beli dres na kojem je nosi i kapitensku traku.

El Partizan tiene a Vanja Marinkovic en su agenda de cara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a la temporada que viene https://t.co/6Ar3dmQMPO a través de @piratasbasket

— PIRATASDELBASKET (@PIRATASBASKET) January 25, 2024

Marinković je dres Partizana nosio od 2013. do 2019. godine i sa crno-belima je bio šampion Srbije 2014. godine a ima i dva Kupa Radivoja Koraća.

Iz tabora crno-belih je otišao u Valensiju, a 2021. godine je stigao u Baskoniju. Ove godine pruža odlične partije, naročito u Evroligi.

Ove godine u elitnom evropskom takmičenju beleži u proseku 10,2 poena, 2,7 skokova, 1,6 asistenciju i 0,6 ukradenih lopti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.