ŠPANCI PIŠU: Navijačima Partizana samo 120 karata za majstoricu u Madridu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 12:19

ŠPANCI PIŠU: Navijačima Partizana samo 120 karata za majstoricu u Madridu!

Isti problem se već dešavao...

Košarkaški klub Real Madrid pustio je u prodaju karte za majstoricu sa Partizanom. Dva kluba sastaće se u Madridu u sredu od 21.00 čas, a pobednik će obezbediti mesto na Fajnal foru i meč sa Barselonom u polufinalu.

Kako prenose tamošnji mediji, navijačima Partizana namenjeno je samo 120 ulaznica, kako je to bio slučaj i u prva dva meča ove serije.

Problem za „grobare“ jeste što iz Srbije nije moguće pristupiti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sajtu za kupovinu karata.

I to je isti slučaj kao i za prva dva meča, kada su se navijači Partizana dovijali na razne načine.

Real je na sajtu napomenuo da po zakonu ima pravo da onemogući pristup gostujućim navijačima, koji imaju karte za drugi sektor.

Navijači Partizana su takav problem imali u Barseloni, u regularnom delu sezone.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.