Izvor: HotSport.rs, 22.Jun.2017, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK ZAMENILA EUFORIJA: Partizan razrešio dilemu oko Leonarda

Sjajni Brazilac, prema rečima čelnika Partizana, ne mrda iz Humske i sprema se da se priključi klupskim drugovima na drugom delu priprema.
Kako je rečeno našem portalu, Leonardo uskoro dolazi u Srbiju:
– To nije tačno, pošto Leonardo dolazi u nedelju i u ponedeljak sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim ide na drugi deo priprema u Sloveniju, rekao je Miloš Vazura nakon što je objavljena vest o prelasku Brazilca u ekipu Al Ain iz UAE.
Podsećamo, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << na instagram profilu koji prati dešavanja iz ovog kluba objavljena je informacija o potpisu ugovora sa jednim igračem iz Švedske i tri Brazilca, među kojima se nalazi i Partizanov Leonardo.
Sa lica mesta, Mirko Marković
The post ŠOK ZAMENILA EUFORIJA: Partizan razrešio dilemu oko Leonarda appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Arapi uzeli Leonarda?! Lažna uzbuna u Partizanu koja je uznemirila Grobare (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Jun.2017

Navijači Partizana biće "kao na iglama" sve dok se najbolji igrač ekipe, Brazilac Leonardo, ne priključi saigračima u Sloveniji...Do tada, svaka objava vesti u vezi sa potencijalnim transferom Brazilca je ozbiljan stres po pristalice crno-belih...Jedna takva "osvanula" je na, ispostavilo se lažnom...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.