Izvor: HotSport.rs, 27.Feb.2015, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK: Partizan ponovo žestoko kažnjava mladog Pantića!? (ANKETA)

Mladi fudbaler Partizana Danilo Pantić koji je nedavno odstranjen iz prvog tima zbog odbijanja da produži ugovor, biće dodatno kažnjen od strane kluba.  

Iako trenutno trenira sa omladincima, portal Goal.com prenosi da Pantić neće igrati ni utakmice za juniorski tim i to je konačna odluka uprave. 
Prethodnih meseci bilo je mnogo spekulacija na temu Pantićevog ugovora, a u javnosti je samo poznato da je on odstranjem zbog izričitog stava da ne produži ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << koji mu ističe ovog leta. 
Podsetimo, trener Marko Nikolić takođe je nedavno potvrdio ovakav epilog.
- Ne vidim da ima prostora za povratak Pantića u prvi tim. Partizan je pokazao čvrstinu i odlučnost i ja moram da podržim stav kluba. Danilo je talentovan momak, ali čini mi se zloupotrebljen, međutim, to više nije naš već samo njegov problem – rekao je Nikolić. 
Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll. hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.