ŠOK PRED PONOĆ: Partizan OSTAO bez još jednog IGRAČA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2017, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK PRED PONOĆ: Partizan OSTAO bez još jednog IGRAČA! (FOTO)

Buran prelazni rok u Humskoj.

Kada se mislilo da je dovođenjem Ognjena Ožegovića stavljena tačka na prelazni rok u Humskoj, desio se novi - odlazak. Partizan će u nastavak prvenstva Superlige Srbije i takmičenja u Ligi Evrope ući bez još jednog igrača.

PUKAO MU FILM: Pogledajte kako je Iliev besneo na promociji Ožegovića! O ovome će se još pričati (VIDEO)

VELIKA ČAST: Milorad Mažić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sudiće jedan od derbija u kvalifikacijama za SP u Rusiji (FOTO)

ŠTA ĆE REĆI GROBARI: Ožegović je DELIJA u srcu koga su štoperi Partizana TUKLI gde su stigli (FOTO)

Alen Stevanović raskinuo je saradnju sa crno-belima i pojačaće Levski iz Sofije.

Bivši igrač Torina, Palerma i Barija, u petak odlazi u prestonicu Bugarske, pa ukoliko prođe lekarske preglede obavezaće se na vernost novom klubu.

Pre dve godine stigao je u Humsku, kao slobodan igrač, iz tima koji vodi srpski stručnjak Siniša Mihajlović, ali je u finišu priprema obnovio povredu zgloba leve noge, pa se ni u jednom meču nije našao u konkurenciji za tim. Prethodne sedmice obavio je lekarske preglede u Nemačkoj, gde je ustanovljeno da se potpuno oporavio i ponovo može da krene sa treninzima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.