SO NA RANU GROBARIMA: Madar i Ražnatović se javili iz Istanbula sa ISTORIJSKOM PORUKOM (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 16:54

SO NA RANU GROBARIMA: Madar i Ražnatović se javili iz Istanbula sa ISTORIJSKOM PORUKOM (FOTO)

Bivši košarkaš Partizana potpisao za turskog velikana...

Doskorašnji košarkaš Partizana Madar i najpoznatiji košarkaški agent završili su formalnosti oko potpisa za turski klub. Na svom Intagram profilu Ražnatović je objavio fotografiju sa Madarom posle obavljenog posla sa Fenerbahčeom.

Izraelski košarkaš potpisao je dvogodišnji ugovor sa turskim velikanom, mnoge iznenadio tim potezom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer se očekivalo da i naredne sezone bude deo tima Željka Obradovića.

Međutim, Fener se pojavio kao opcija, ponudio daleko veći novac Izraelcu i epilog je bio njegov prelazak u Istanbul.

Košarkaš i njegov agent javili su se danas iz ovog grada.

- Prvi izraelski igrač koji je potpisao ugovor sa turskim klubom - izneo je ovaj interesantan podatak Ražnatović uz fotografiju sa Madarom.

A post shared by Miško Ražnatović (@misko4raznatovic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.