SNAŽNA PORUKA MARKECA: Bivši kapiten Partizana se oglasio nakon ZABRANE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 17:19

SNAŽNA PORUKA MARKECA: Bivši kapiten Partizana se oglasio nakon ZABRANE!

Oduševio Grobare...

Jedan od trojice bivših fudbalera Partizana kojim je danas uprava kluba iz Humske zabranila ulazak u Zemunelo i službene prostorije stadiona u Humskoj Lazar Marković oglasio se na "Tviteru" povodom ove odluke.

Marković nije želeo da direktno komentariše ono što se desilo, već u kratkoj poruci objasnio šta oseća u ovom teškom momentu za njega.

- Partizan samo treba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još jače i više voleti - napisao je ofanzivac koji je ponikao u Partizanu.

Ubrzo je Marković u izjavi za "Telegraf" potvrdio ono o čemu je pisao na "Tviteru".

- Istina je, uprava nam je zabranila ulazak u naš klub. Dao sam sigurno više nego što će neki za života, ali dobro, to je njihova odluka. Mom Partizanu želim, kao i uvek, sve najbolje, ta veza je neraskidiva - rekao je on.

Partizan samo treba još jače i više voleti!! @FKPartizanBG 🖤🤍

— Lazar Marković (@LMarkec50) May 22, 2023

Lazaru Markoviću, Milošu Jojiću i Ivanu Obradoviću uprava kluba odredila je zabranu zbog toga što nisu još jednom u nizu želeli da potpišu reprogram dugovanja prema njima.

Marković je bio i kapiten crno-belih, a od njegovog transfera u Benfiku 2013. godine klub je prihodovaoi preko 12.000.000 evra.

Sada bivši reprezentativac Srbije igra u Turskoj za ekipu Trabzonspora.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.