SMANJUJU SE ŠANSE PARTIZANA? Poznato je kada će Dragić odlučiti gde nastavlja karijeru

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 10:53

SMANJUJU SE ŠANSE PARTIZANA? Poznato je kada će Dragić odlučiti gde nastavlja karijeru

Florida ga veoma privlači.

U jednom trenutku se spekulisalo da je Partizan blizu dogovora sa Goranom Dragićem, ali se to ispostavilo kao netačna informacija. Slovenački košarkaš još uvek nije odlučio gde će nastaviti karijeru, a čini se da će preseći tek krajem leta, kako javljaju američki mediji.

Dragić je navodno najbliži odluci da se vrati u Majami Hit čiji je član bio od 2015. do 2021 kada je pružao najbolje partije u karijeri, a već je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uspostavljen kontakt njega i čelnika te franšize.

Za Majami je Dragić odigrao 391 utakmicu uz prosečan učinak od 16,2 poena i 5,2 asistencije. Slovenačkom reprezentativcu je očigledno Majami najbliža opcija, ali se crno-beli još uvek nadaju da bi mogl ida da dovedu u Beograd.

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.