Izvor: HotSport.rs, 11.Feb.2016, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLUČAJ ‘ŽIVKOVIĆ’: Miodrag Grof Božović izneo mišljenje o biseru Partizana

Slučaj ‘Živković’ potresao je fudbalsku Srbiju, a o problemu u Partizanu ne priča se samo u Humskoj, već i u “komšiluku”.

Svoje mišljenje o svemu što se dogaša oko “zlatnog orlića” Andrije Živkovića izneo je i trener Crvene zvezde, Miodrag Grof Božović. On je za Sportski žurnal dao kratku, ali jasnu izjavu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> – Čitao sam sagu oko Živkovića. Žao mi je dečka i što tako ispada sa mladima, kupuju ih fondovi – rekao je popularni Grof.
Trener Crvene zvezde je juče demantovao vest da špijunira Partizan, kako bi svoj tim što bolje spremio za “večiti derbi”.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.