Izvor: HotSport.rs, 16.Okt.2016, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLUČAJ ‘MAJICE’: Evo šta su košarkaši rekli o majicama sa likom ubijenog navijača, reagovao i Srđan Dragojević (FOTO)

Posle skandala u kome su fudbaleri Partizana izašli na meč sa Voždovcem u majicama sa likom ubijenog vođe navijača Aleksandra Stankovića, isto su učinili i košarkaši.

Predstavnike medija je zanimalo ko je dao “naređenje” da se sa tim majicama izađe na parket, a odgovor je bio kratak.
BEZ KOMENTARA: Neredi u Pioniru nakon zviždanja Stankoviću (VIDEO)
– Došli su ljudi i dali su >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nam majice. Ne znam ko je tu bio – objasnio je bek Branislav Ratkovica.
IGRAČI NE ZNAJU ČIJA JE IDEJA: Dali su nam majice, naše je da ih nosimo
Povodom slučaja “Majice” oglasio se na svom Tviter profilu i reditelj Srđan Dragojević.
Najlepse Molim upravu partizana da se pojavi sa majcama koje nose natpis – Svi smo mi sale mutavi, diler droge i huligan.
— Srdjan Dragojevic (@srdjandrago) October 16, 2016

The post SLUČAJ ‘MAJICE’: Evo šta su košarkaši rekli o majicama sa likom ubijenog navijača, reagovao i Srđan Dragojević (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

LEGENDA GAĐA PRAVO U CENTAR: Ivan Golac označio jasnog krivca za slučaj ‘majice’!

Izvor: HotSport.rs, 17.Okt.2016, 11:17

Čovek koga mnogi navijači Partizana već godinama prizivaju u klub, ali on to ne želi zbog aktuelnog stanja u srpskom fudbalu, imao je šta da kaže o slučaju koji je podigao veliku prašinu.. . Ivan Golac je čovek koji je Partizanu dao dosta, ali to poslednjih godina, pa i decenija, nije toliko...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.