SLS: Rockov branio i nemoguće, ali sjajan gol Ostojić u finišu za pobedu Partizana (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 14.Avg.2017, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLS: Rockov branio i nemoguće, ali sjajan gol Ostojić u finišu za pobedu Partizana (FOTO) (VIDEO)

U derbiju kola videli smo samo jedan pogodak i to u završnici.

Partizan je rezultatom 1:0 porazio Vojvodinu u Novom Sadu.
Domaćin je prvi napao, sa leve strane je prodirao Malbašić, centrirao, ali je svoju prvu reakciju imao Jovičić. U nastavku se igralo oprezno, nijedan tim nije želeo da se preterano otvori.
Sejduba Suma je potom šutirao izvan kaznenog udarca, odbrana Vojvodine >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kao da to nije očekivala. Gvinejac je dobro gađao, ali se odbranom istakao i Emil Rockov koji je izbacio loptu u korner. Četiri minuta kasnije je Rockov ponovo sjajno odreagovao, ali je ovoga puta Leandre Tavamba šutirao.
Golman Vojvodine je jednostavno bio bez greške, Tavamba je skočio najviše, solidno šutirao glavom, da bi Rockov ponovo sprečio da Partizan pređe u vođstvo. Crno-beli su bili daleko bolji rival u tim momentima, što ne mora ništa da znači kada je čuvar mreže ovako dobro raspoložen.
FOTO: STARSPORT

To je bilo sve što se prvog dela utakmice tiče, drugo je Vojvodina počela mnogo ofanzivnije, počeli su da pritiskaju poslednju liniju gostujućeg tima ali bez prilika za udarac ka Jovičiću. Čuvar mreže crno-belih je odbranio veoma dobar udarac Renana da Silve sa oko 20 metara, da bi već u sledećem napadu Marko Janković iznudio faul na ivici kaznenog prostora. Šutirao je Suma, a Rockov opet zablistao.
U 76. minutu je Partizan imao najbolju šansu, prvi put da golman domaćina nije mogao da odreaguje, ali se zato na gol liniji našao Renan koji je sprečio udarac Đorđa Jovanovića. Vojvodina je u finišu imala opasnu kontru, ali je Nemanja R. Miletić uspeo da izblokira Malbašića.
Kako se bližio kraj meča, po prvi put se videla nesigurnost Emila Rockova, da bi čuvar mreže Vojvodine i primio gol nakon kornera. Đuričković je centrirao, a Bojan Ostojić bio najviši u skoku i odličnim udarcem glavom doneo pobedu Partizanu u samoj završnici utakmice.

(Izvor: YouTUbe/AMVIDEO7S)
VOJVODINA – PARTIZAN 0:1 (0:0)
(Ostojić 89)
Stadion Karađorđe
Sudija: Milorad Mažić
VOJVODINA: Rockov – Lakićević, Planić, Da Silva, Bureković – Vukasović – Subotić, Jovančić, Mesarović (od 77. Mihajlović), Bempah – Malbašić (od 87. Antić). Rezerve: Filipović, Zličić, Antić, Mihajlović, Živković, Veselinović, Nešković. Trener: Nenad Vanić.
PARTIZAN: Jovičić – Vulićević, Nemanja R. Miletić, Ostojić, Nemanja G. Miletić – Radin, Jevtović – Janković (od 85. Đuričković), Suma (od 79. Ilić), Pantić (od 59. Jovanović) – Tavamba. Rezerve: Kljajić, Ćirković, Munir, Marjanović, Ilić, Đuričković, Jovanović. Trener: Miroslav Đukić.

Superliga, peto kolo:
Crvena zvezda – Bačka 3:1 (1:0)
(Pešić 38, Frimpong 54, Račić 86 – Čeković 81)
Zemun – Čukarički 2:0 (1:0)
(Dimić 15, Mladenović 56)
Vojvodina – Partizan 0:1 (0:0)
(Ostojić 89)
20.00: Napredak – Borac Čačak
20.00: Radnički Niš – Rad
Ponedeljak:
20.00: Spartak – Mačva
20.00: Voždovac – Javor
20.00: Mladost – Radnik
 

Standings provided by Sofascore LiveScore

The post SLS: Rockov branio i nemoguće, ali sjajan gol Ostojić u finišu za pobedu Partizana (FOTO) (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

ISKRENO: Sjajna izjava Đukića o golu Ostojića (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 14.Avg.2017

Crno-beli su juče zahvaljujući golu u završnici osvojili tri boda.. . Emil Rockov je odbranio veliki broj dobrih prilika i činilo se da će u derbiju kola biti podeljeni bodovi.. Partizan je bio mnogo bolji rival od Vojvodine koja se oslanjala na odbranu, odnosno svog čuvara mreže koji je imao...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.