SLS PLEJ-OF: Partizan slavio u Nišu, još jedan bod i titula (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Maj.2017, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLS PLEJ-OF: Partizan slavio u Nišu, još jedan bod i titula (FOTO)

U vrelom ambijentu stadiona u Nišu, crno-beli su upisali veoma bitan trijumf.

Partizan je porazio rezultatom 3:1 Radnički.
Kada je bilo veoma bitno, zablistali su Uroš Đurđević i Leonardo.
Prvo poluvreme je počelo veoma žustro, sve vreme je sudija Zoran Široki držao meč u rukama ali je na momente vrela atmosfera uzela maha. Tako je bilo u duelu Đurđevića i Bulatovića, kada je napadač Partizana glavom u telo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << udario defanzivca domaće ekipe ali je to prošlo bez kartona.
Ubrzo je usledila jedna od najboljih, nerealizovanih prilika na utakmici. Posle kornera iz desnog ugla je Lazar Ćirković gađao ka golu Zogovića, golman Radničkog je ‘ispao’ iz igre zbog loše reakcije, ali je na mestu bio Radoš Bulatović koji je izbacio loptu sa gol linije.
FOTO: STARSPORT

U par navrata su i navijači imali glavnu reč na utakmici, tako je bilo u 34. minutu kada je Lazar Arsić pokušao da izvede korner ali su petardama to onemogućili Grobari zbog čega je Zoran Široki na kratko zaustavio utakmicu.
Drugo poluvreme su gosti započeli dosta odlučnije. Marko Janković je odlično igranje danas zaokružio veoma dobrom asistencijom kojom je ‘bacio u vatru’ Brazilca Leonarda koji je predriblao golmana domaćina i smestio loptu u mrežu. Već tri minuta kasnije je isto uradio i Uroš Đurđević.
Partizan je brzo uzeo loptu Nišlijama, Leonardo je glavom produžio pas ka Đurđeviću, a golman Zogović još jednom loše postupio. Krenuo je ka lopti iako je Đurđević bio dosta bliži njoj, pa je kapiten mlade reprezentacije Srbije iskoristio situaciju i lob udarcem udvostručio vođstvo svog tima.
FOTO: STARSPORT

Još jednu dobru situaciju je 20 minuta kasnije iskoristio Đurđević i prestigao Leonarda na listi strelaca. On je postigao 23 ove sezone, a Brazilac 22.
Dušan Živković je bio bolji u duelu sa Miletićem, izborio se za loptu i nakon toga postigao veoma lep gol nakon slabije rekacije gostiju. Živković je imao dosta vremena da se namesti i precizno gađa, tako da je bilo neodbranjivo za Stevanovića.
Posle ove pobede je Paertizanu u Humskoj dovoljan i nerešen ishod sa Mladosti iz Lučana kako bi postao šampion Srbije.

Radnički – Partizan 1:3 (0:0)
(Dušan Živković 85 – Leonardo 55, Đurđević 58, 78)
RADNIČKI: Zogović – Petrović, Bulatović, Živković, Stanković – Arsić, Tomić – Jovanović (od 78. Živković), Stojanović (od 66. Popara), Travančić (od 72. Mrkić) – Kojić. Trener: Milan Rastavac.
PARTIZAN: Stevanović – Vulićević, Milenković, Ćirković, Miletić – Jevtović, Kosović – Janković (od 84. Radin), Leonardo, Mihajlović (od 77. Đuričković) – Đurđević (od 82. Tavamba). Trener: Radoje Smiljanić.



Rezultati by SofaScore

The post SLS PLEJ-OF: Partizan slavio u Nišu, još jedan bod i titula (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.