SLIKA KOJA JE GROBARE BACILA U TRANS: Željko Obradović uhvaćen na ovoj lokaciji! Konačno stižu pojačanja u Partizan?

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 08:56

SLIKA KOJA JE GROBARE BACILA U TRANS: Željko Obradović "uhvaćen" na ovoj lokaciji! Konačno stižu pojačanja u Partizan?

Navijači crno-belih iščekuju.

KK Partizan krenuo je u letnji prelazni rok veoma ambiciozno i aktivno, produženi su ugovori nekolicini igrača, potpisani su Ognjen Jaramaz i Mateuš Ponitka, ali je nakon odbijanja Nikole Mirotića zavladalo zatišje. No, čini se da sledi ponovno buđenje crno-belih na tržištu.

Nedeljama se spekulisalo da je Željko Obradović u Barseloni gde namerava da završi dva transfera među kojima je jedan Nikolas Laprovitola, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << argentinski plejmejker, a sada se na društvenim mrežama pojavila i slika slavnog trenera koji se u Barseloni ukrcao na let za Beograd.

Upravo poletanje na liniji Barselona-Beograd… Zanimljiva ekipa u avionu…

😂😂😂 pic.twitter.com/2aTOK6Tdtv

— Incognito ⭐️⭐️⭐️ (@csi_nick1) August 2, 2023

Odmah su navijači crno-belih bili znatiželjni da čuju šta se to zbilo u Španiji i da li je Obradović uspeo da kapariše neko pojačanje za tim iz Humske.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Slađa Mandić, supruga vaterpoliste Dušana
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.