SLEDI NOVI IZAZOV: Bivši defanzivac Partizana postao slobodan igrač (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2018, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLEDI NOVI IZAZOV: Bivši defanzivac Partizana postao slobodan igrač (FOTO)

Grobari ga nisu zaboravili.

Bivši kapiten Partizana Marko Jovanović postao je slobodan igrač. Nekadašnji štoper crno-belih je napustio AEL. slobodan je igrač. Iskusni 30-godišnji defanzivac je imao ugovor sa čelnicima kluba sa Kipra do sledećeg leta, ali su se dve strane sporazumele o raskidu ugovora.

Jovanović je sada slobodan u izboru nove sredine, a postoje najave da bi karijeru mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da nastavi u Srbiji, odakle ga prate iz nekoliko klubova. Defanzivac koji je 2016. godine podigao pehar Kup Srbije je u karijeri igrao za Teleoptik, Partizan, Vislu Krakov, Vođždovac, Bnej Jehudu i AEL.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.