Izvor: HotSport.rs, 08.Okt.2016, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLAVLJENIK ILIĆ: Stići ću Gigsa i Zanetija!

Saša Ilić je večeras slavljenik, pošto je odigrao 791. meč za Partizan čime se na čelu večne liste izjednačio sa Momčilom Vukotićem.

Kapiten Partizana je svestan rekorda koji je dostigao, ali je i dalje skroman. Ipak, najavljuje nova dostignuća, hoće li ih ostvariti videćemo.
– Pohvalio bih navijače. Utakmica je bila odlična. Drago mi je da sam posle dugo vremena sreo Vladu Ivića i poželeo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << bih mu mnogo uspeha sa PAOK-om. Svestan sam rekorda, ali isto tako znam koje su sve legende prošle kroz klub. Srećan sam zbog rekorda koji sam postavio u klubu koji volim od rođenja. Ponosan sam što mi je veliki Moca uručio ovu nagradu – rekao je Saša Ilić.
Na pitanje da li će po broju utakmica jednog dana prestići legendu Mančestera Rajana Gigsa i Intera Havijera Zanetija, Saša Ilić je bio kratak:
– Sve ću da ih stignem!
Pripremio: Stefan Smuđa
The post SLAVLJENIK ILIĆ: Stići ću Gigsa i Zanetija! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ilić ponosan na rekord, poštuje istoriju Partizana

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2016

Kapiten Partizana Saša Ilić ponovio je da je ponosan što je izjednačio rekord po broju odigranih utakmica za klub koji voli i ocenio je da je večerašnji prijateljski duel sa PAOK-om bio pravi spektakl...Ilić je večeras zabeležio 791. nastup za crno-bele, čime se izjednačio sa Momčilom Vukotićem...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.