SLAVLJE U SVLAČIONICI Vazura grlio Sava, Iliev skakao od sreće, Vuletić poveo pevanje (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 29.Avg.2019, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLAVLJE U SVLAČIONICI Vazura grlio Sava, Iliev skakao od sreće, Vuletić poveo pevanje (VIDEO)

Veliko slavlje u svlačionici Partizana posle remija protiv Moldea (1:1). Kako i ne bi bilo, kada su crno-beli obezbedili plasman u Ligu Evrope.
Kvota u MaxBetu na pobedu Bolonje protiv SPAL-a je 1.90.
Bili su jako srećni i igrači, i stručni štab, ali i uprava crno-belih. Pokušali su da ostanu relativno hladnokrvni dok su prolazili pored novinara i kamera, ali kada su ušli u svlačionicu, potpuno su >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << se opustili.
Generalni direktor Partizana Miloš Vazura je grlio i ljubio trenera Savu Miloševića, dok je iza njih nekadašnji sportski direktor crno-belih Ivica Iliev skakao iza njih od sreće.
Posle toga je potpredsednik kluba Vladimir Vuletić poveo pevanje. Orilo se “volim ga k’o oka dva”…
Pogledajte čitav snimak, pa sami procenite ko je bio najveseliji.

SKENER MAXBETSPORTA Asano će da poljubi Miletića u ćelu

PARA NA PARU IDE Evo koliko će da zarade crno-beli plasmanom u Ligu Evrope


The post SLAVLJE U SVLAČIONICI Vazura grlio Sava, Iliev skakao od sreće, Vuletić poveo pevanje (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.