SL - Srnić nokautirao Partizan, Ostojić tragičar! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Mar.2019, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL - Srnić nokautirao Partizan, Ostojić tragičar! (video)

Drugim vezanim porazom u Super ligi Srbije fudbaleri Partizana poništili su sve dobro urađeno u prva tri prolećna meča. Bodovni zaostatak za Zvezdom i Radničkim sve veći.

Vicešampion Srbije doživeo je drugi vezani poraz u prolećnom delu sezone i tako uvećao bodovni zaostatak za vodećom Zvezdom i drugoplasiranim Radničkim.

Partizan je u okviru 26. kola poražen na gostovanju Voždovcu 1:0 (0:0) >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << čime je doveo u pitanje i treće mesto na tabeli.

Voždovac: Ilić - Ćirković, Mikić, Jovanović, Matović - Pavlović (C), Srnić (od 74. Purtić) - Trujić (od 95. Mašović), Luković, Arsić - Stuparević;

Partizan: Kljajić - Vulićević, Ostojić, Pavlović, Šehović - Zakarić, Zdjelar, Šćekić (od 78. Georgijević), Kosović (od 62. Pantić) - Nikolić, Rikardo;

Partizan je večeras nastupio u kombinovanom sastavu, pošto Zoran Mirković na raspolaganju nije imao golmana Stojkovića, ali ni standardne Nemanju R. Miletića i Marka Valijentea.

U takvoj situaciji crno-beli su izašli na megdan Voždovcu i u prvih 25 minuta meča delovali kao da nisu na terenu. Domaćin je najbolju priliku u prvom poluvremenu imao već u 12. minutu, ali je Andrija Luković u situaciji "1 na 1" sa Filipom Kljajićem šutirao pravo u golmana Partizana.

Tek od sredine prvog dela igre crno-beli počinju da pokazuju "znake života". Pokušaj Gorana Zakarića u 25. minutu nije zadao veće probleme Iliću, ali je osam minuta kasnije golman Voždovca samo pogledom mogao da isprati kako lopta prolazi tik pored stative posle udarca Strahinje Pavlovića.

Deset minuta pre odlaska na odmor sporna situacija na ivici kaznenog prostora Voždovca. Filip Stuparević je bio neoprezan, definitivno sapleo Sašu Zdjelara, ali se sudija nije oglasio.

Do odlaska na pauzu još dve šanse za Partizan. Zakarićev pokušaj ponovo je bio nedovoljno dobar, a onda ni Rikardo Gomeš, baš kao ni Pavlović, nije uspeo da glavom pogodi iz neposredne blizine.

Na startu drugog poluvremena ponovo prazan hod gostujućeg tima. Voždovac je već u drugom minutu nastavka zapretio preko Nikole Trujića, a u 55. minutu Filip Kljajić uspeva da izvadi šut u bliži ugao.

Na isteku sat vremena igre domaćin stiže do prednosti! Štoper Bojan Ostojić pravi kardinalnu grešku i omogućava Dragoljubu Srniću da izbije sam pred Kljajića i rutinski sprovede loptu u mrežu za 1:0!

Gol Dragoljuba Srnića pogledajte OVDE!

Svoju najbolju priliku u drugom poluvremenu Partizan je imao posle prekida u 69. minutu. Ubačenu loptu u šesnaesterac glavom je zahvatio Šćekić ali Marko Ilić sjajnom intervencijom uspeva da zaustavi udarac crnogorskog reprezentativca.

Usledio je odgovor domaćina preko Andrije Lukovića. Bivši fudbaler Crvene zvezde ponovo se našao u odličnoj prilici ali mu se ovoga puta stativa isprečila na putu ka postizanju gola.

U nadoknadi vremena viđena je velika gužva pred golom Voždovca. Domaćin je nekako uspeo da se odbrani i da na taj način odbrani stečenu prednost dovoljnu za novi prolećni trijumf u Super ligi.

Partizan je tako vezao drugi poraz u Super ligi i sada ima 14 bodova manje od Radničkog i 21 u odnosu na vodeću Crvenu zvezdu!

U sledećem kolu Partizan dočekuje Spartak ŽK, ali će pre toga u goste Napretku u okviru 1/4 finala Kupa Srbije.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zoran Mirković: Alarmantne stvari! Potrebna je šok terapija

Izvor: MozzartSport.com, 10.Mar.2019

Jedva je Zoran Mirković pronalazio reči na koncu sedmice za zaborav kada je Partizan u pitanju. Drugi vezani poraz u samo četiri dana i još veći bodovni zaostatak za Crvenom zvezdom i Radničkim možda bi navijači i "svarili", kada bi igra crno-belih bila bolja Ovako, katastrofalna izdanja u duelu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.