SL: Posrću Zvezdini pratioci

Izvor: B92, 27.Feb.2016, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL: Posrću Zvezdini pratioci

Ekipa Radničkog izbili su na četvrto mesto na tabeli Superlige, pošto su u gostima 1:0 savladali Mladost u 24. kolu. Čukarički je iznenađujuće u Surdulici poražen od Radnika sa 2:1. Domaćin je vodio golom Slaviše Stojanovića u 32, izjednačio je Dušan Lagator u 36. minutu, a pobedu Radniku doneo je Lazar Arsić u 83.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobede Radničkog i Jagodine, poraz Čuke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Feb.2016

Fudbaleri Radničkog izbili su na četvrto mesto na tabeli Super lige, pošto su danas u gostima sa 1:0 savladali Mladost u 24. kolu...Strelac je bio Marko Mrkić u 88. minutu...Radnički ima 38 bodova, koliko i trećeplasirani Čukarički, jedan više od Vojvodine, a dva od Partizana, koji ima utakmicu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.