SL: Partizan lako u derbiju

Izvor: Sportal.rs, 29.Maj.2010, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL: Partizan lako u derbiju

Derbi je ipak derbi, samo što je Partizan za nekoliko klasa sada bolji! Na žalost armije crveno-belih navijača, kojih je, usput, na ovom derbiju, bilo blizu 50, košarkaši Duška Vujoševića su demonstrirali silu, tako da mogu da se anuliraju neke sumnjive sudijske odluke suđene na štetu gostiju.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan-Zvezda 56:37 (druga četvrtina)

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2010

Nakon dve četvrtine u “večitom derbiju” košarkaši Partizana ubedljivo vode protiv Crvena zvezde sa 56:37. Nakon ravnopravnog početka usledila je serija crno-belih 11:0, ali su u finišu prvog kvartala crveno-beli zonskom odbranom uspeli da uhvate rezulatatski priključak. Druga deonica je protekla...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.