SL: Partizan -Olimpija 10:2 (video)

Izvor: B92, 25.Feb.2011, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL: Partizan -Olimpija 10:2 (video)

Hokejaši Partizana savladali su ekipu Olimpije rezultatom 10:2 u drugom meču finalne serije Slohokej lige.

"Crno-beli" su odličnom igrom deklasirali slovenački tim i zasluženo stigli do izjednačenja u seriji 1:1.

Beogradski tim je posebno dominantnan bio u poslednjoj trećini u kojoj je postigao pet golova, a nije primio nijedan. U prvoj utakmici odigranoj u utorak u Ljubljani, slovenački predstavnik pobedio je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizan posle produžetka rezultatom 3:2.

Dvostruki strelci za Partizan bili su Marko Milovanović, Nemanja Vučurević i Anže Terlikar, a po jedan pogodak zabeležili su Marko Sretović, Jozef Lukač, Srđan Ristić i Boris Gabrić, koji je zabeležio i tri asistencije.

Titulu će osvojiti tim koji prvi ostvari tri pobede.Treći meč igra se u Ljubljani 28. februara, a četvrti i eventualni peti igraće se u Beogradu 2. marta, odnosno u Ljubljani dva dana kasnije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.