SL: Mačva silna u Ivanjici, preokret Voždovca, Malbašić opet junak Vojvodine

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2017, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL: Mačva silna u Ivanjici, preokret Voždovca, Malbašić opet junak Vojvodine

Zanimljivo veče u Superligi obeležila je ekipa šabačke Mačve!

Posle ubedljivog poraza na startu sezone (1:6 protiv Partizana u Humskoj), novajlija u ligi, ekipa Mačve igra sve bolje, što je potvrdila i večeras u Ivanjici, na gostovanju Javor Matisu.

Šapčani su slavili sa više nego ubedljivih 4:0, a sva četiri pogotka su postigli u drugom poluvremenu.

Za to vreme, Vojvodina i Bačka su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Novom Sadu vodili mnogo neizvesnoju borbu, a odluka je pala tek u 83. minutu, kada je Malbašić realizovao lepu akciju Novosađana i sa nekih šest-sedam metara poslao loptu u mrežu gostiju - 1:0 za Vojvodinu.

Par minuta kasnije, sudija Novak Simović je zbog protesta udaljio sa klupe trenera Vojvodine Nenada Vanića.

Neizvesno je bilo i u duelu Voždovca i čačanskog Borca. Gosti su imali vođstvo od 1:0, ali su ''Zmajevi'' u nastavku napravili preokret i slavili rezultatom 2-1.

Isti rezultat i u Lučanima, gde je domaća Mladost savladala ekipu Rada.

Podsetimo, ranije danas je niški Radnički kao gost savladao Zemun sa 2-1, a sutra se igraju mečevi Spartak ŽK - Partizan i Crvena zvezda - Čukarički.

U petak je Radnik kao gost savladao Napredak u Kruševcu sa 2-1.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Malbašić za pobedu Vojvodine, Mačva ubedljiva

Izvor: Beta, 05.Avg.2017

Fudbaleri Vojvodine pobedili su večeras u Novom Sadu ekipu Bačke sa 1:0 u utakmici trećeg kola Super lige Srbije. Vojvodina je od početka meča bila bolji rival na terenu, imala je loptu u svom posedu i stvarala šanse, ali golova nije bilo sve do 83. minuta. Nemanja Subotić je dobio loptu u šesnaestercu,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.