SL: Golubović i Brašanac srušili Borac

Izvor: N1 televizija, 28.Apr.2016, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL: Golubović i Brašanac srušili Borac

Fudbaleri Partizana pobedili su Borac iz Čačka na svom terenu sa 2:0, u duelu 33. kola Superlige Srbije.

Ekipa Ivana Tomića je tako ostvarila 17. pobedu u sezoni i sada na trećem mestu na tabeli ima 31 bod, 11 manje uz meč više od Crvene zvezde i pet manje od Čukaričkog.

Duel pred oko 2.000 gledalaca u Humskoj nije bio preterano zanimljiv, a Partizan je na kraju zasluženo slavio.

Crno-beli su tokom svih 90 minuta imali posed lopte i inicijativu, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << a do pobede su stigli golovima Golubovića i Brašanca. Mladi Golubović je pogodio za 1:0 u nadoknadi prvog poluvremena posle dobre reakcije, a Brašanac je 17 minuta pre kraja rešio pitanje pobednika pošto je iskoristio jedanaesterac.

Prethodno je Nemanja Mihajlović iznudio penal posle dobrog solo prodora. Gosti iz Čačka, koji ostaju pretposlednji na plej-of tabeli sa 23 boda, nisu odigrali na svom nivou, a najbolju priliku imao je Maslać koji je pogodio prelku početkom drugog poluvremena.

Partizan: Šaranov, Bandalovski, Jovanović, Stevanović Miladin, Bogosavac, Everton, Brašanac, Ilić, Golubović, Mihajlović, Božinov.

Borac: Bajić, Tanasin, Krstić, Maslać, Kostić, Balabanović, Petraci, Jovanović, Zorić, Zec, Vujaklija.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SLS: Partizan sa pola gasa ‘ukrotio zebre’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Apr.2016

U 3. kolu plej-ofa Superlige Srbije, Partizan je na svom terenu savladao Borac iz Čačka 2:0 (1:0).. . Četa Ivana Tomića zabeležila je prvu pobedu u plej-ofu Superlige Srbije. “Žrtva” su bile čačanske “zebre” koje su u Humsku stigle ako mogu da izbore bar jedan bod. Crno-beli se nisu dali...

Nastavak na HotSport.rs...

Prva pobeda Partizana u plej-ofu, Borac pao u Humskoj (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Apr.2016

Ekipa Ivana Tomića danas je savladala Borac sa 2:0 i tako je ostala u borbi za drugo mesto sa Čukaričkim...Partizan će pokušati na svaki način da do kraja prvenstva dođe do 2. pozicije na tabeli, vodiće veliku borbu sa ekipom sa Banovog Brda...Ekipa iz Humske je danas slavila protiv Borca iz...

Nastavak na Sportske.net...

SL: Partizan rutinski, pet golova Marjanovića

Izvor: N1 televizija, 28.Apr.2016

Fudbaleri Partizana pobedili su Borac iz Čačka na svom terenu sa 2:0, u duelu 33. kola Superlige Srbije...Ekipa Ivana Tomića je tako ostvarila 17. pobedu u sezoni i sada na trećem mestu na tabeli ima 31 bod, 11 manje uz meč više od Crvene zvezde i pet manje od Čukaričkog...Duel pred oko 2.000...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.