SL - Arhitekta gašenja fenjeraša obeležio kolo (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2018, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL - Arhitekta gašenja 'fenjeraša' obeležio kolo (video)

Poslednjeplasirani tim lige deklasiran je u Humskoj, a najzaslužniji za ubedljivu pobedu Partizana uz zvanje igrača utakmice poneo je i titulu 'igrač kola' u Super ligi.

Zavesu na 17. kolo Super lige Srbije u nedelju uveče spustili su fudbaleri Partizana i Dinama iz Vranja na stadionu u Humskoj.

Partizan je u velikom stilu započeo poslednji ciklus mečeva u godini na izmaku, pa je tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posle dvonedeljne pauze u šampionatu deklasirao Dinamo sa 6:0.

Goste iz Vranja "otključao" je Danilo Pantić, a isti igrač je rešio pitanje pobednika golom na startu drugog poluvremena. Dobrom partijom i zahvaljujući postignutim golovima Pantić je poneo zvanje igrača utakmice, ali i igrača kola u Super ligi Srbije.

Danilo Pantić (22) je rođen u Rumi, igra na pozicijama ofanzivnog veznog igrača i levog krila, a karijeru je započeo u ekipi Partizana.

Pre tri godine prešao je u engleski Čelsi, nakon čega je bio na pozajmici u holandskim ekipama Vitese i Ekscelzior. Na početku prethodne sezone pozajmljen je ekipi Partizana, a tokom aktuelne sezone zabeležio je 15 prvenstvenih nastupa i postigao 4 pogotka.


Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.