SKUPŠTINA JEDNOGLASNO: Ostoja Mijailović predsednik Partizana i zvanično! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2017, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKUPŠTINA JEDNOGLASNO: Ostoja Mijailović predsednik Partizana i zvanično! (FOTO)

Imenovani su i članovi novog Upravnog odbora.

I zvanično, Ostoja Mijailović je novi predsednik Partizana. Mijailović je izabran jednoglasno na današnjoj sednici Izborne Skupštine kluba iz Humske.

FIBA I SAVEZI SLOŽNI: Evroliga PODRIVA interese svetske košarke (FOTO)

VELIKO PRIZNANJE: UEFA nominovala Srbina za igrača kola Lige Evrope (FOTO)

Naime, danas je samo ozvaničeno ono što je Skupština praktično u ponedeljak odlučila, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a Mijailović je u međuvremenu konstituisao Upravni odbor od 18 imena, pri čemu su dva mesta za buduće sponzore upražnjena. Novi predsednik Partizana se bacio na posao, na finansijsku stabilizaciju kluba, što je, bez sumnje, prioritet kluba.

ZAR VAS NIJE SRAM: Američki magazin napravio listu 50 najvećih sportista, a evo gde je Novak (FOTO)

Dakle, najzad je rešeno goruće pitanje kluba iz Humske, jer je po odlasku Nikole Pekovića sa predsedničke funkcije nastao vakuum i desetkovano rukovodstvo se letos snalazilo u radu kako je znalo i umelo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Partizan zvanično ima predsednika, UO nekompletan sa poznatim imenima

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2017

Ostoja Mijailović i zvanično predsednik Partizana, ali UO nije kompletan. Poznata imena u vrhu kluba...Partizan je danas i zvanično dobio rukovodstvo, mada sastav Upravnog odbora još nije kompletiran. Ostoja Mijailović je potvrđen za predsednika, a izabrano je 17 od 19 članova ovog tela...Među...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.